Marja Verdult

Marja Verdult is sinds 2008 werkzaam als advocaat. Marja heeft een zeer gevarieerde praktijk op het brede gebied van het personen- en familierecht, en houdt zich bezig met het adviseren en procederen over (echt)scheidingszaken en daaraan gerelateerde onderwerpen op het gebied van gezag, verdeling zorg- en opvoeding, alimentatie en afstammingszaken.
Ook treedt zij op als mediator in echtscheidingszaken.

Haar bijzondere belangstelling voor het familierecht kwam al tot uiting tijdens haar studie Nederlands recht aan de Universiteit van Tilburg, waar zij haar master met familierechtelijke vakken heeft ingevuld. Daarnaast is haar passie voor het familierecht verder ontwikkeld tijdens haar werkzaamheden voor Bureau Jeugdzorg (Juridische Helpdesk) en studentstages bij verschillende kantoren.

Van meet af aan ging haar belangstelling uit naar de meer complexe familierechtzaken, waarin zij zich door de jaren heen heeft gespecialiseerd. Haar interesse ligt vooral bij alimentatiezaken en (echt)scheidingszaken met een internationaal karakter. Marja treedt veel op voor ondernemers en vermogende particulieren. Ook wordt zij geregeld ingeschakeld door buitenlandse cliënten (al dan niet wonend in Nederland), expats en advocatenkantoren voor advies over het Nederlandse familierecht of het voeren van procedures in Nederland.

Na haar afstuderen in 2005 was Marja gedurende drie jaren werkzaam als gerechtssecretaris bij de familiekamer van het gerechtshof ‘s-Hertogenbosch. In die periode heeft zij veel ervaring opgedaan in het afwikkelen van gecompliceerde echtscheidingen en met name op het gebied van niet-standaard alimentatieberekeningen, zoals bij ondernemers.

Als advocaat heeft zij nog dagelijks profijt van de ervaring aan de andere kant van de tafel. Haar werkwijze kenmerkt zich door een no nonsense aanpak en persoonlijke betrokkenheid bij de cliënt.

Marja is aangesloten bij de vereniging van Familie- en erfrecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS).

Marja is bereikbaar via het e-mailadres marja@kvm-advocaten.nl

en telefoonnummer (010) 260 3002.

 

Lidmaatschappen

 • Nederlandse Orde van Advocaten
 • vereniging van Familie- en erfrecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS)

 

Opleiding

 • Nederlands recht Universiteit van Tilburg (nu aangeduid als “Tilburg University”)
 • Master Informatierecht aan de Universiteit van Amsterdam
 • Specialisatieopleiding Personen- en familierecht (vFAS)
 

Talen

 • Nederlands
 • Engels

Marja heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

Personen- en Familierecht

  • Echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen
  • Ouderschap en erkenning
  • Mediation
  • Internationaal privaatrecht

Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten toen opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.