Over ons

Na jarenlang bij verschillende kantoren met plezier te hebben samengewerkt hebben Marjanne Kroonen en Marja Verdult de stap naar het eigen ondernemerschap gezet en zijn zij een samenwerking aangegaan onder de naam Kroonen & Verdult Advocaten.

Per 1 april 2020 hebben zij hun krachten gebundeld met Maria Menheere en luidt de kantoornaam Kroonen Verdult & Menheere Advocaten.

Sindsdien staan er niet twee, maar drie personen voor u klaar.
Een ijzersterk team met een heldere visie, een persoonlijke en betrokken aanpak.

Wij hebben ons de vraag gesteld: “Wat zoekt een cliënt in de samenwerking met zijn of haar advocaat ?”

Kroonen Verdult & Menheere Advocaten heeft die samenwerking met u als uitgangspunt van haar dienstverlening. Het optimaliseren daarvan hebben wij hoog in het vaandel staan. Een persoonlijke aanpak om tot maatwerk te komen. Iedere cliënt en iedere zaak is immers anders. Wij zijn van mening dat ervaring en deskundigheid bij de advocaten voor zich spreekt. Wie werkt met Kroonen Verdult & Menheere Advocaten weet zich daarvan dan ook verzekerd. De beste oplossingen voor u, daar gaat het om.

Een persoonlijke aanpak met oog voor de emoties gekoppeld aan de zakelijke juridische blik. Ons doel is om u op efficiënte en kosteneffectieve wijze te helpen bij het bereiken van een oplossing. Wij belichten daarbij niet alleen de juridische kant van de zaak, maar verliezen ook de financiële gevolgen ervan niet uit het oog. Wij werken met een focus op de toekomst. Uw belang staat voor ons voorop, maar ook de belangen van uw kinderen worden zeker niet vergeten.

De advocaten houden zich bezig met diverse aspecten van het familierecht, met name echtscheidingen en alimentatiegeschillen. Ook in de complexere echtscheidingen, waarbij een heldere analyse en gestructureerde advisering het verschil kunnen maken, staan wij u graag bij. Wij treden dan ook regelmatig op voor vermogende particulieren en ondernemers.

Naast nationale zaken, behandelt Kroonen Verdult & Menheere Advocaten ook veel zaken met een grensoverschrijdend karakter. Het kantoor wordt daarbij geregeld ingeschakeld door buitenlandse cliënten en advocatenkantoren voor advies over het Nederlandse familierecht of het voeren van procedures in Nederland, waarbij internationale belangen een rol spelen.

Het kantoor heeft een gedegen netwerk van externe adviseurs. Wij kennen onze grenzen en schromen niet om u die aan te geven. Wij sturen u in dat geval echter niet weg. Al naar gelang uw wens kunnen wij namens u extern advies inwinnen of kunnen wij u in contact brengen met één van onze externe adviseurs. Hiermee weet iedere cliënt zich verzekerd van een degelijke advisering en uitmuntende belangenbehartiging. Wij weten wat er speelt. Zo leidt onze brede kennis tot efficiënte en doelgerichte advisering van hoge kwaliteit.

Maar genoeg over ons. Het draait om u. Wij zijn u graag van dienst.